Це ганьба: Трамп вперше прокоментував вирок Манафорту
Категорія
Політика
Дата публікації

Це ганьба: Трамп вперше прокоментував вирок Манафорту

Це ганьба: Трамп вперше прокоментував вирок Манафорту
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп вперше прокоментував звинувачувальний вирок екс-главі свого виборчого штабу Полу Манафорту, якого суд присяжних визнав винним у шахрайстві. З офіційною заявою голова Білого дому виступив перед журналістами в штаті Західна Вірджинія, передає ONLINE.UA. 

"Це (розслідування щодо Манафорта - ред.) почалося як пошук "змови з Росією". Це абсолютно не має до цього жодного відношення. Це полювання на відьом і це ганьба", - наголосив Трамп.

Американський лідер також вкотре наголосив, що "росіяни жодним чином не були пов'язані з його (виборчою) кампанією".Трамп додав, що йому шкода Манафорта, який "працював на (екс-президента США) Рональда Рейгана і багатьох людей".

Зазначимо, що присяжні визнали Манафорта винним за восьми з 18 пунктів звинувачення після чотирьох днів обговорення.

Як повідомляв ONLINE.UA,  30 жовтня 2017 року були оприлюднені 12 пунктів офіційних звинувачень проти Пола Манафорта і Ріка Гейтса, в яких йде мова про змову проти США, відмивання грошей, ухиляння від сплати податків, роботу в Україні без реєстрації в якості іноземних агентів, відмову від надання звітів про банківські рахунки за кордоном.

Після цього американський лідер Дональд Трамп прокоментував на своїй сторінці в соцмережі інцидент, зазначивши, що звинувачення стосуються періоду, коли Пол Манафорт не був частиною його команди (2013-2016 роки). Також він заявив, що ніякої змови з Росією з метою перемоги на президентських виборах не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?