Ціни на нафту неочікувано пішли вгору - відома причина
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на нафту неочікувано пішли вгору - відома причина

Ціни на нафту неочікувано пішли вгору - відома причина
Джерело:  online.ua

Ціни на "чорне золото" пішли вгору на тлі даних про скорочення запасів у США. Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com, передає ONLINE.UA.

 Так, ціна жовтневих ф'ючерсів на Brent на лондонській біржі ICE Futures збільшилася на $0,29 (0,4%) - до $72,92 за барель. 21 серпня контракти подорожчали на $0,42 (0,58%) - до $72,63 за барель.

"Вартість ф'ючерсу на WTI на жовтень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) підвищилася на $0,33 (0,5%) - до $66,17 за барель. За підсумками попередньої сесії контракти зросли в ціні на $0,42 (0,64%) - до $65,84 за барель.У центрі уваги ринків у середу опинилися дані API, згідно з якими, за тиждень комерційні запаси нафти в США скоротилися на 5,2 мільйона барелів, до 405,6 мільйона барелів. Аналітики чекали скорочення показника всього на 1,5 мільйона барелів", - сказано в повідомленні.

Тепер ринок чекає аналогічних даних від міністерства енергетики США. Окрім того, вказано, що трейдери очікують зниження рівня запасів у США за звітний тиждень на 1,5 мільйона барелів після зростання на 6,8 мільйона барелів тижнем раніше.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американський президент Дональд  Трамп заявив, що Організація країн-експортерів нафти "маніпулює" світовим ринком нафти, а також додав, що вона повинна негайно припинити це робити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?