Ані Лорак шокувала мережу фото з чарівним незнайомцем
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ані Лорак шокувала мережу фото з чарівним незнайомцем

Ані Лорак шокувала мережу фото з чарівним незнайомцем
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Ані Лорак опубліковала на своїй сторінці в Instagram фото з таємничим незнайомцем, чим і викликала бурхливу реакцію в мережі, передає ONLINE.UA.

На фоні гучного скандалу зі зрадою чоловіка такі дії виглядають доволі сміливо. Красуня демонструє прихильникам, що не втратила віри в себе та в інших людей, а також знайшли сили, щоб продовжувати насолоджуватися життям. На кадрах, які зірка опублікувала в Instagram-Stories, видно, як вона разом з чарівним брюнетом вечеряє ще з однією парою. Виглядала Ані Лорак щасливою, а її сусід за столиком не приховував посмішки.

Варто зазначити, що це не єдиний незнайомець, якого показала в соцмережі Ані Лорак. Раніше красуня опублікувала знімок, на якому позує перед камерою з молодим хлопцем. При цьому артистка сидить в авто, вбрана у темний одяг та сонцезахисні окуляри. Між нею та загадковим хлопцем стоїть емоджі – руки з серцем.

Слід зауважити, що чутки про розлучення Ані Лорак з чоловіком з’явилися після того, як ЗМІ повідомили про любовні пригоди Мурата. Його застукали папараці в одному з київських караоке-клубів з брюнеткою в той момент, коли Лорак була на фестивалі "Жара" в Баку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що сім’я української співачки Ані Лорак, яка переїхала жити в РФ, знаходиться на межі розлучення. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?