Готуйтеся до атаки: Іран виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Готуйтеся до атаки: Іран виступив з гучною заявою

Готуйтеся до атаки: Іран виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Високопоставлений іранський священнослужитель Ахмад Хатамі заявив, що якщо США нападуть на Іран, то Штати і союзний Ізраїль зразу ж стануть мішенню. Конфлікт почав наберати оберти після того, як Білий дім знову ввів санкції проти Ірану, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Хатамі зазначив, що пропозиція президента Дональда Трампа про переговори з іранськими лідерами неприйнятна, оскільки американський лідер хотів, щоб Тегеран поступився у своїй ракетній програмі та регіональному впливі.

"Американці кажуть, що ми повинні прийняти те, що вони кажуть на переговорах. Так що це не переговори, а диктат. Ісламська Республіка і іранський народ будуть протистояти диктатурі. Ціна війни з Іраном дуже висока для Америки. Вони знають, що якщо завдадуть хоч найменшу шкоду цій країні і цій державі, то Сполучені Штати і їхній головний союзник в регіоні-сіоністський режим (Ізраїль) - стануть мішенню", - сказав він.

Влада Ірану наголосила, що може завдати ракетного удару по ізраїльських містах, якщо йому загрожуватиме небезпека.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  американський лідер Дональд Трамп заявив, що США наклали на Іран найжорсткіші санкції в історії, щоб досягти "миру в усьому світі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?