Венсан Кассель знову одружується: хто замінить актору легендарну Моніку Беллуччі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Венсан Кассель знову одружується: хто замінить актору легендарну Моніку Беллуччі

Венсан Кассель знову одружується: хто замінить актору легендарну Моніку Беллуччі
Джерело:  online.ua

Відомий 51-річний голлівудський актор Венсан Кассель активно готується до весілля з 21-річною моделлю Тіною Кунакі. Закохана пара постійно підігріває інтерес до себе, публікуючи спільні фото, передає ONLINE.UA з посиланням на Vanity Fair.

"Остання з чуток, що пара готується до весілля, виявилася правдою. Про це Тіна і Венсан підтвердили в нещодавньому інтерв’ю", - сказано в повідомленні.

Попри велику різницю у віці, пара щаслива і разом вже більше трьох років.

"Ти не вибираєш, у кого закохатися. Коли ми познайомилися, я не знав, скільки їй років. А на наступний день, коли дізнався, був трохи вражений", – розповів Кассель.

Венсан зазначив, що одруження для нього - це важливе рішення, оскільки пара планує завести дитину. Нагадаємо, у актора є двоє доньок від шлюбу з Монікою Беллуччі – Леоні і Діва.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка реаліті-шоу Кім Кардаш’ян опублікувала нову світлину на своїй сторінці в Instagram. Фанати красуні в коментарях до фото розкритикували новий образ моделі, зазначивши, що на цьому знімку вона зовсім не схожа на себе і нагадує їм популярну американську акторку Меган Фокс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?