В ОРДО хочуть провести ще один "референдум"
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОРДО хочуть провести ще один "референдум"

В ОРДО хочуть провести ще один "референдум"
Джерело:  online.ua

Так званий "голова Народної ради ДНР" Денис Пушилін заявляє, що в ОРДО може бути проведений ще один "референдум", передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Пушилін звинуватив Київ у відмові від Мінських угод, а значить, "від перспективи вибудувати між Україною і Донбасом договірні відносини, відновити торговельні зв'язки та інше". Це він пов'язав з наміром української сторони не "продовжувати" закон про особливий статус Донбасу.

"Тобто стане остаточно ясно, що ніякої інтеграції не буде і треба якомога швидше добудовувати нашу незалежність і зміцнювати суверенну державність", - сказав Пушилін.

За його словами, "тоді потрібно буде провести вибори глави і Народної ради" псевдореспубліки.

"І не тільки. Потрібно буде провести і муніципальні вибори. Вони досі відкладалися, оскільки підпадали під Мінські угоди. Але якщо Київ із цих угод вийде, то проведемо їх самі. Також знадобиться всенародний референдум із більш чітким питанням, ніж у 2014 році. Наприклад: "Ви за те, щоб Донецька народна республіка була незалежною суверенною державою?", - додав він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що так зване "міністерство внутрішніх справ" невизнаної ДНР видало "документ", в якому вони керуються законами України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?