Deutsche Bank планує розірвати відносини з урядом РФ - відома причина
Категорія
Економіка
Дата публікації

Deutsche Bank планує розірвати відносини з урядом РФ - відома причина

Deutsche Bank планує розірвати відносини з урядом РФ - відома причина
Джерело:  online.ua

В кінці червня Лондонський підрозділ Deutsche Bank надіслав лист в уряд Росії, в якому попередив про можливість припинення ділових відносин за низки умов.

Про це повідомляє російська газета "Ведомости"  з посиланням на текст документа, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що на даний момент банк аналізує послуги, які надаються російському уряду в рамках програми Know Your Customer. Як відомо, програма передбачає отримання відомостей про клієнтів з метою запобігти відмиванню грошей і фінансуванню тероризму.

"Відповідно до політики банку, інформація про клієнтів повинна періодично оновлюватися. Deutsche Bank попросив у російського уряду додаткові документи і попросив дати зворотний зв'язок протягом 30 днів", - сказано в повідомленні.

Адміністрація банку попередила, що невиконання вимог може призвести до того, що Deutsche Bank розірве ділові відносини з урядом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський "Генбанк", який знаходиться під санкціями, припинив випуск та обслуговування карток Visa і MasterCard в окупованому Криму. Всіх клієнтів банк окупантів перевів на карти російської платіжної системи "Мир".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?