СБУ виявила російського шпигуна в своїх лавах
Категорія
Політика
Дата публікації

СБУ виявила російського шпигуна в своїх лавах

СБУ виявила російського шпигуна в своїх лавах

Голова СБУ Василь Грицак, що Служба безпеки України виявила в своїх лавах російського агента - його вже арештували та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Радіо Свобода".

"Ми виявили у своїх рядах, так би мовити, "крота". Цього "крота" відпрацювали, затримали, віддокументували. Обраний запобіжний захід – тримання під вартою", – заявив Грицак.

Глава СБУ також уточнив, що затриманого заарештували 18 серпня.

"У нас у роботі є ще дуже багато справ, на жаль, за якими ми перевіряємо на можливу причетність до роботи на російські спецслужби як співробітників Служби безпеки, так і інших громадян України, які працюють або служать в інших установах і воєнізованих формуваннях", – додав він.

Варто зазначити, що нещодавно Служба безпеки України попередила потенційну техногенну катастрофу, яку намагалися створити спецслужби РФ, організувавши кібератаку на мережу Аульської хлоропереливної станції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  російські спецслужби планували влаштувати терористичний акт у Харкові біля пам’ятника воїнам УПА, проте працівникам СБУ вдалося його попередити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?