РФ жорстко розкритикувала Волкера за підтримку України
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ жорстко розкритикувала Волкера за підтримку України

РФ жорстко розкритикувала Волкера за підтримку України
Джерело:  online.ua

Заступник голови російського МЗС Сергій Рябков стверджує, що заяви американського спецпредставника щодо України Курта Волкера свідчать про його підтримку української сторони у конфлікті з РФ, передає ONLINE.UA з посиланням на  Interaffairs.

"Ми розуміємо, що західні спонсори київського режиму настільки стурбовані збереженням всього того, що підконтрольне їм, і дозволяє, як вони вважають, тиснути на Росію, що ніяких зрушень на краще в поведінці київської влади в осяжній перспективі не відбудеться", - сказав він.

Рябков також вважає, що заяви Волкера свідчать про те, що США не хочуть йти з Росією на "компроміс". Дипломат додав, що це підтверджують заяви представників США.

 "Ми бачимо численні заяви американського спецпредставника щодо України, який однозначно грає на київській половині поля. Це все показник того, наскільки американці в межах своєї лінії на тиск, на прийняття односторонніх заходів відвикли від компромісу як методу вирішення проблем", - підкреслив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, спецпредставник США з питань України Курт  Волкер заявив, що Сполучені Штати не підтримують ідею  проведення будь-якого роду референдумів на окупованому Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?