Помер легендарний український футболіст
Категорія
Спорт
Дата публікації

Помер легендарний український футболіст

Помер легендарний український футболіст
Джерело:  online.ua

Пішов з життя легендарний футболіст, один з найкращих бомбардирів в історії луцької "Волині" та батько капітана львівських "Карпат" Артема Федецького - Андрій Федецький, передає ONLINE.UA.

Зазначимо, що раніше Андрій Федецький також виступав за харківський "Металіст" і холмівську "Гвардію". У футболіста було прізвисько "Волинський Марадона". Фіналіст Кубка СРСР 1983 в складі "Металіста". Майстер спорту СРСР з 1983 року. Він грав на позиції нападника і півзахисника.

Лише 5 серпня колишній футболіст "Волині" відсвяткував своє 60-річчя. Прощання відбудеться 23 серпня ввечері у Луцьку.

Андрій Федецький

Син Андрія Федецького - Артем

Варто зазначити, що син Андрія Федецького, Артем, - український футболіст, захисник львівських «Карпат». Володар Кубка УЄФА 2009 у складі донецького «Шахтаря». Гравець національної збірної України. Влітку 2016 року Артем одягнув футболку німецьких «лілій», команди Бундесліги «Дармштадт 98». Адже після штучного «банкротства» «Дніпра» олігархом Коломойським, футболістові довелося самотужки впорядковувати свою кар'єру. 1 серпня 2017 року було офіційно оголошено про повернення Федецького до львівських «Карпат».

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 14 серпня помер відомий український письменник Степан Пушик. Літературознавець, професор Прикарпатського університету ім. Василя Стефаника пішов з життя у віці 74 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?