Швидко позбудемося долара: в РФ шокували новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Швидко позбудемося долара: в РФ шокували новою заявою

Швидко позбудемося долара: в РФ шокували новою заявою
Джерело:  online.ua

Заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков заявив, що Росія буде форсувати процес відходу від долара як засобу взаємних розрахунків через нові американські санкції, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Настав момент, коли ми повинні від слів переходити до справи, позбавлятися від долара як засобу взаємних розрахунків, займатися пошуком інших схем. Слава богу, це відбувається, і ми будемо форсувати таку роботу", - заявив Рябков.

Він вкотре наголосив, що російська сторона має вдатися до зеркальної відповіді Вашингтону, оскільки відсутність прямої відповіді на виклик сприймається Штатами тільки як ознака слабкості. В МЗС РФ переконані, що Білий дім і далі буде збільшувати тиск, і Росія повинна звернути на це увагу.

"Вони не сприймають нормальну логіку. Вони вважають, що якщо гнути свою лінію, то рано чи пізно Росія піде на поступки, виконає те, що хоче Вашингтон, відмовиться від своєї незалежної зовнішньої політики і, по суті, капітулює. Це взагалі неможливе", - зазначив заступник глави МЗС РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада РФ придумала, як можна захистити свою економіку від нових потужних санкцій офіційного Вашингтону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?