Бойовики ведуть штурмовий наступ на Донбасі: ЗСУ понесли масштабні втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ведуть штурмовий наступ на Донбасі: ЗСУ понесли масштабні втрати

Бойовики ведуть штурмовий наступ на Донбасі: ЗСУ понесли масштабні втрати
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі сильно загострилася. Бойовики з забороненої зброї атакують сили ЗСУ на всіх напрямках, застосовуючи великокаліберні кулемети, 82-мм і 120-мм міномети та БМП. В ході запеклих боїв п'ятеро бійців ЗСУ загинули, ще семеро отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 23 серпня, найбільш напруженою ситуація була на Луганському напрямку. Там противник інтенсивно обстрілював українських захисників в районі Кримського і Новотошківського, вдаючись до штурмових дій. Бійці ЗСУ відбили атаку ворога і не здали своїх позицій.

Всього за минулу добу бойовики 42 рази відкривали вогонь по позиціях ООС. З 82-мм мінометів вони обстрілювали українських військових біля Луганського, Чермалика та Лебединського. Також обстріли велися біля Троїцького, Південного, Новгородського, Залізного, Пєсков, Авдіївки, Старогнатівці, Красногоровки, Чермалика, Гранітного, Павлопіля, Гнутового, Водяного, Лебединського та Широкиного.

"Протягом ночі окупанти 5 разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Гнутове, Павлопіль і Водяне. У Кримського вночі окупанти знову відкрили вогонь з 122-мм артилерії, поблизу Павлопіля застосували 82-мм міномети. Втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України з початку доби немає", - також повідомив штаб ООС.

За даними розвідки, противник також поніс масштабні втрати. Повідомляється про 12 знищених бойовиків і 20 поранених.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі опублікували відео допиту українського військового в полоні у бойовиків. Він відмовився з ними співпрацювати навіть під загрозою розстрілу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?