Меркель висунула гучну вимогу Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель висунула гучну вимогу Путіну

Меркель висунула гучну вимогу Путіну
Джерело:  Новини Грузія

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель зажадала, щоб російський глава Володимир Путіна вивів свої війська з території Грузії. Про це вона заявила під час офіційного візиту в Тбілісі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новини Грузії.

Під час прес-конференції Меркель заявила, що Німеччина підтримує територіальну цілісність Грузії. Канцлерка підкреслила, що всі дії Росії в цій країні неправильні і несправедливі.

"Ми як і раніше наполегливо вимагаємо виведення російських військ, і, звичайно ж, через десять років ми підтримуємо територіальну цілісність Грузії. Президент Росії знає про мою позицію, про те, що це несправедливо", - сказала Меркель.

Також вона повідомила, що під час недавньої зустрічі з Путіним в Берліні вона в черговий раз зафіксувала позицію Німеччини щодо України. Меркель вважає, що питання України та Грузії слід розглядати "в одному контексті".

Раніше США офіційно звернулися до російської влади з вимогою вивести війська з території Грузії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Меркель провела телефонні переговори з президентом України Петром Порошенко, в ході яких поінформувала українського лідера про результати переговорів з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?