День Незалежності України 2018: зворушливі привітання перших осіб країни
Категорія
Україна
Дата публікації

День Незалежності України 2018: зворушливі привітання перших осіб країни

День Незалежності України 2018: зворушливі привітання перших осіб країни
Джерело:  online.ua

24 серпня Україна святкує 27-ту річницю своєї Незалежності. З нагоди свята перші особи країни, президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, голова Верховної Ради Андрій Парубій опублікували в соцмережах зворушливі привітання українцям, повідомляє ONLINE.UA.

"Свобода, Воля і Незалежність ніколи не давалися Україні легко. І хоча сьогодні за право бути незалежними ми платимо високу ціну, захищаючи нашу Батьківщину від агресора, ми - згуртована незламна нація, незалежна європейська держава, єдина неподільна Україна, про яку століттями мріяли покоління українців-борців за свободу нашої країни. З 27-ю річницею Незалежності України! " - йдеться в привітанні Порошенко.

"Сьогодні ми відзначаємо 27 річницю Незалежності. Пишаюся своєю країною. Зі святом тебе, рідна Україно!", - підписав яскраве відео до свята Гройсман.

Андрій Парубій у своєму відео охарактеризував Україну в 27 сильних словах, з якими у нього асоціюється наша країна.

Раніше ONLINE.UA публікував онлайн-трансляцію військового параду до Дня Незалежності України 2018, який проходить 24 серпня в центрі Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?