Вступ України в ЄС і НАТО: Порошенко анонсував важливий законопроект
Категорія
Політика
Дата публікації

Вступ України в ЄС і НАТО: Порошенко анонсував важливий законопроект

Вступ України в ЄС і НАТО: Порошенко анонсував важливий законопроект
Джерело:  online.ua

На розгляд Верховної Ради буде внесено законопроект про внесення нового закону до Конституції України, яким закріпиться прагнення держави вступити в НАТО і ЄС.

Про це повідомив український глава Петро Порошенко під час святкового параду в Києві з нагоди Дня Незалежності України, передає ONLINE.UA.

Порошенко підкреслив, що юристи вже знайшли правильну формулу, як Україна зможе оптимально швидко вступити в НАТО і Євросоюз. За його словами, вже до відкриття нової сесії Верховної Ради, що заплановано на 4 вересня, даний законопроект буде внесений на розгляд парламентарів.

У своїй промові Порошенко також підкреслив, що політики "будуть працювати вдень і вночі" заради того, щоб важливий законопроект відносно прагнення Украини до вступу в НАТО та ЄС був прийнятий.

Раніше ONLINE.UA публікував онлайн-трансляцію військового параду в Києві 24 серпня 2018 року, який проходив з нагоди Дня Незалежності України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?