Бойовики обстріляли село в Луганській області, загинув мирний житель: опубліковані моторошні фото наслідків
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики обстріляли село в Луганській області, загинув мирний житель: опубліковані моторошні фото наслідків

Бойовики обстріляли село в Луганській області, загинув мирний житель: опубліковані моторошні фото наслідків
Джерело:  online.ua

Вночі з 23 на 24 серпня бойовики російсько-окупаційних військ провели артилерійський обстріл по житловому селу Врубівка, розташованому в Попаснянському районі Луганської області. В результаті артобстрілу загинув мирний житель 1983 року народження.

Про це повідомив глава Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

"Це сталося близько 5 ранку, снаряд потрапив прямо в будинок, де жила сім'я загиблого. Чоловік 1983 р.н. помер від отриманих поранень. У нього залишилася дружина і двоє дітей", - уточнив Гарбуз.

Повідомляється, що крім снаряда, який потрапив в житловий будинок, де знаходилася сім'я з чотирьох чоловік, серед яких було двоє дітей, в селі Врубівка пошкоджені чотири двоповерхові будинки і шкільні приміщення.

Також глава Луганської військово-цивільної адміністрації підкреслив, що противник продовжує загострювати ситуації на всьому Луганському напрямку. Він згадав багатогодинний бій біля Кримського, зазначивши, що Українське захисники впевнено тримають оборону і не здають своїх позицій ворогові.

Пізніше на сторінці фонду "Повернись живим" були опубліковані моторошні фото обстрілу бойовиків по Врубівці. Там повідомляється, що ворог обстрілював мирний населений пункт 152-мм снарядами, які потрапляли в житлові будинки.

"Один зі снарядів влучив у будинок, де живе молода сім'я з двома маленькими дітьми. Батько 1983 р.н. загинув. Дітей дивом не зачепило. Це - жах, який ми ніколи не забудемо. Це - біль, яку ми ніколи не пробачимо", - йдеться в коментарі фонду до фото наслідків обстрілу у Врубівці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в результаті запеклих боїв на Донбасі за останню добу загинули п'ятеро українських військових, а ще семеро отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?