Гройсман провів переговори з Болтоном в Києві: про що говорили прем'єр України і радник Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман провів переговори з Болтоном в Києві: про що говорили прем'єр України і радник Трампа

Гройсман провів переговори з Болтоном в Києві: про що говорили прем'єр України і радник Трампа
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 24 серпня, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман провів переговори з радником президента США з питань нацбезпеки Джоном Болтоном, який приїхав до Києва з нагоди Дня Незалежності України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на урядовий портал.

"Радий зустрічі з радником з національної безпеки США Джоном Болтоном. Сьогодні дуже особливий день, який починається в колі друзів. Україна і США мають велике спільне майбутнє. "Я з нетерпінням чекаю нашої розмови і готовий сприяти зміцненню відносин США і України" - Джон Болтон", - написав на своїй сторінці в соцмережі Гройсман.

Повідомляється, що під час перерговоров Гройсман і Болтон торкнулися кількох важливих тем. Вони обговорили питання співпраці з міжнародними організаціями, посилення санкційного тиску на Росію і протидію реалізації російського проекту "Північний потік-2".

Коментуя зустріч з Гройсманом, Болтон заявив, що вважає для себе великою честю і привілеєм бути присутнім в Києві у День Незалежності України, зазначивши, що чекає переговорів з українським прем'єр-міністром, в ході яких будуть осбуждаться питання щодо поглиблення співпраці США і України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко на військовому параді в Києві до Дня Незалежності України пояснив, чому в країні не ввели військовий стан через російську агресію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?