Меркель заспівала свою улюблену пісню: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель заспівала свою улюблену пісню: опубліковано відео

Меркель заспівала свою улюблену пісню: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель під час офіційного візиту до Грузії виконала свою улюблену пісню. Вона здивувала співом колег під час прийому в парку Мтанцмінда.

Відео співаючої Ангели Меркель в Тбілісі було опубліковано в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Громадське телебачення Грузії повідомило, що під час прийому на честь канцлера ФРН грузинський ансамбль "Швідкаца" виконав для неї старовинну народну пісню під назвою Wir lieben die Strme. Ця пісня про моряків, як виявилося, є улюбленою піснею Ангели Меркель, тому вона приєдналася до вокалістів.

Відомо, що на цьому прийомі прем'єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе подарував канцлерці Німеччини Ангелі Меркель полотно XVII століття. Ця картина загубилася з Дрезденського музею в 1945 році під час війни, але пізніше полотно дійшло до СРСР, а потім до Грузії.

Подарунок прем'єра Грузії Ангелі Меркель (фото - instagram.com/bundeskanzlerin)

Нагадаємо, канцлерка Німеччини Ангела Меркель прибула до Грузії 23 серпня. Її візит почався з Тбілісі, а 24 серпня німецький лідер вирушила в Єреван.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меркель окреслила європейські перспективи України. Вона заявила, що ЄС знадобиться 10 років, щоб продумати кроки для української та грузинської євроінтеграції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?