Ми готові: в Росії висунули свої погрози США на ультиматум щодо Сирії
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми готові: в Росії висунули свої погрози США на ультиматум щодо Сирії

Ми готові: в Росії висунули свої погрози США на ультиматум щодо Сирії
Джерело:  РБК

Росія готова до того, що коаліція на чолі з США може завдати нового потужного удару по Сирії. Російська влада закликала Вашингтон і його союзників не робити необачних кроків, так як Москва рішуча у своїх діях і продовжить лінію щодо повної ліквідації терористичних осередків в Сирії, щоб країна знову повернулася під контроль уряду на чолі з Башаром Асадом.

Такі погрози на адресу США висунув заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.

Заступник Лаврова заявив, що Москва не вперше чує ультиматуми США по Сирії. Він вважає, що подібні погрози з боку американської влади тільки серйозно нагнітають обстановку.

"Цілком імовірним є варіант з грубою провокацією з подальшими ударами по Сирії. Ми застерігаємо американців і їхніх союзників від нових необачних кроків", - заявив Рябков.

У Міноборони Росії також поспішили відреагувати на попередження США. Там заявили, що у Москви є дані про підготовку інсценування хіматаки в Сирії. Таким чином в російському військовому відомстві заздалегідь вирішили зняти з себе відповідальність за хімічну атаку по Ідліб, дані про підготовку якої виявилися в розпорядженні США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що США передали російській владі офіційне попередження про те, що вони завдадуть потужного удару по Сирії, якщо армія Басада за підтримки Москви проведе хіматаку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?