У мережі викрили черговий фейк російських пропагандистів про "поток" українців в Крим: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі викрили черговий фейк російських пропагандистів про "поток" українців в Крим: опубліковано відео

У мережі викрили черговий фейк російських пропагандистів про "поток" українців в Крим: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російські пропагандисти відзначилися черговим фейком про те, що українці потоком їдуть до окупованого Крим. У відео, який показали на державному каналі РФ "Росія 1", вони розповідали, що анексований півострів користується попитом у українців, повідомляє ONLINE.UA.

Відеоматеріал і черговий фейк пропагандистів швидко викрили в мережі. Користувачі вказали, що матеріал був знятий на території України, а в ньому показаний потік людей, які їдуть з Криму в Україну.

"Російський журналіст, перебуваючи на території окупованого Криму і розповідаючи про нескінченний поток людей, стоїть спиною до пропускного пункту "Чонгар", тобто до української території. Отже, якщо журналіст каже правду, то ми повинні побачити низку людей, що йдуть, їдуть, повзуть ... обличчям до камери. Те ж саме стосується автотранспорту. Ну їх же величезна кількість. Тобто як німімум більше одного. Але ми чомусь бачимо низку людей, які йдуть через умовну межу спиною до оператора ... тобто з Криму! У мене все!))) PS. Дві машини за її спиною стоять і нікуди не їдуть. Перша взагалі без фар ", - зазначив користувач Facebook Олексій Петров.

Інші користувачі соцмережі також залишили масу коментарів з приводу нового фейкового матеріалу на росТБ.

Відео фейкового матеріалу російських журналістів про українців в Криму (дивитися з 4:35 хвилини):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що о дин з ватажків так званої "ЛНР" поширив черговий фейк, яким розсмішив користувачів мережі. Він заявив, що на Донбас прибули іноземні "агенти" для збору розвідувальної інформації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?