Героєм «хіта про Путіна» спочатку був Суркіс, - Олексій Мочанов
Категорія
Політика
Дата публікації

Героєм «хіта про Путіна» спочатку був Суркіс, - Олексій Мочанов

Героєм «хіта про Путіна» спочатку був Суркіс, - Олексій Мочанов
Джерело:  golos.ua

Відомий всьому світу мотив про Путіна з самого початку не мав ніякого відношення до російського президента, повідомляє блогер і активіст Олексій Мочанов в Facebook, передає ONLINE.УА з посиланням на Голос.UA.

«Сьогодні виповнюється 5 років нетлінного хіту про х ... йло. Правда, тоді цей хіт фанати харківського Металіста виконували не про Путіна, а про когось з двох Суркісів, судячи з тексту », - каже Мочанов.

«Металіст» і «Динамо» на той момент билися в українському чемпіонаті, і екс-власник клубу, харківський бізнесмен Олександр Ярославський, не приховував своєї неприязні до братів Ігоря і Григорія Суркісів. Так і з'явилася пісня, що стала згодом знаменитою.

Путін в тексті пісні з'явився пізніше, вже після початку агресії з боку РФ. «І цю речівку-кричалку-пісеньку заспівав весь світ. І буде співати. Все його життя», - заявляє Мочанов.

Нагадаємо, в недавно презентованому в Брюсселі фільмі про корупційну складову чемпіонату світу з футболу український олігарх і віце-президент УЄФА Григорій Суркіс став одним з головних героїв. Окремо в фільмі згадувалися його давні зв'язки з кумом Путіна Віктором Медведчуком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?