Авіакомпанія Ryanair обмежить безкоштовний провіз ручної поклажі
Категорія
Світ
Дата публікації

Авіакомпанія Ryanair обмежить безкоштовний провіз ручної поклажі

Авіакомпанія Ryanair обмежить безкоштовний провіз ручної поклажі
Джерело:  online.ua

Ірландський лоукостер Ryanair посилює правила безкоштовного провозу ручної поклажі на борту своїх літаків. Нові обмеження вступлять в силу з 1 листопада 2018 року, але будуть застосовуватися вже по відношенню до всіх квитків, броньованих з 1 вересня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Аvianews.

За новими правилами, на провезення ручної поклажі вводиться платна послуга пріоритетної посадки вартістю 6 євро. Йдеться про багаж вагою до 10 кг і габаритами не більше 55*40*20 см, який за параметрами проходить для того, щоб його взяти в салон літака. Якщо ручну поклажу потрібно буде помістити в багаж, то доведеться сплатити багажний збір в розмірі 8 євро.

Ці тарифи будуть діяти в тому випадку, якщо квиток на літак бронюється заздалегідь. Якщо послуги оплачуються після покупки квитка, їх вартість збільшується до 8 і 10 євро відповідно.

Якщо пасажир не сплатить послугу пріоритетної посадки при придбанні квитка, то він буде мати можливість провезти з собою безкоштовно тільки один невеликий предмет ручної поклажі розміром до 40*20*25 см.

Слід зазначити, що в даний час Ryanair дозволяє своїм пасажиром безплатно перевозити до 10 кг ручної поклажі габаритами не більше 55*40*20 см і особисту річ без обмеження по вазі з габаритами до 35*20*20 см.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перші рейси авіакомпанія Ryanair запускає з Києва 3 вересня, на два місяці раніше, ніж було заплановано. З 6 квітня вже була запущена продаж квитків на перший маршрут Київ-Берлін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?