51-річний Венсан Кассель одружився на 21-річній моделі Тіні Кунакі: з'явилися перші весільні фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

51-річний Венсан Кассель одружився на 21-річній моделі Тіні Кунакі: з'явилися перші весільні фото

51-річний Венсан Кассель одружився на 21-річній моделі Тіні Кунакі: з'явилися перші весільні фото
Джерело:  online.ua

Відомий французький актор Венсан Кассель одружився з моделлю Тіні Кунакі. Весілля зірок відбулося 24 серпня у Франції.

Перші фото з весілля Венсана Касселя та Тіни Кунакі з'явилися в соціальних мережах, повідомляє ONLINE.UA.

Західні ЗМІ повідомили, що весільна церемонія 51-річного актора і 21-річної моделі пройшла в комуні Бідар у власному будинку пари. На весілля молодята запросили відомих зірок, серед яких були помічені акторки Адель Екзаркопулос і Лейла Бехті, режисер Жиль Леллуш і олімпійський чемпіон з плавання Флоран Маноду.

Для весілля Венсан Кассель і Тіна Кунакі обрали традиційні наряди - наречена була в довгому пишному білому платті з відкритим верхом, а наречений вибрав для церомоніі елегантний костюм білого кольору. На опублікованих весільних фото Касселя і Кунакі також видно, що улюблені, незважаючи на велику різницю у віці, буквально світяться від щастя.

Про те, що Венсан Кассель збирається одружитися на молодій моделі стало відомо нещодавно. Про майбутнє весілля повідомив сам актор, який зізнався, що його не бентежить величезна різниця у віці з обраницею.

"Ми не вибираємо тих, в кого закохуємося. Я не знав, скільки Тіні років, коли зустрів її. А коли дізнався, був трохи здивований", - тоді заявляв Кассель.

Слід зазначити, що Кассель і Кунакі почали зустрічатися в 2015 році. До цього актор 18 років був одружений з італійською акторкою Монікою Белуччі, яка народила йому двох дочок - Деву і Леоні. У 2013 році подружжя розлучилося.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський співак Нік Джонас і індійська актриса Пріянка Чопра одружуються.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?