Бійці ЗСУ відбили атаку бойовиків на Донбасі: ворог зазнав серйозних втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці ЗСУ відбили атаку бойовиків на Донбасі: ворог зазнав серйозних втрат

Бійці ЗСУ відбили атаку бойовиків на Донбасі: ворог зазнав серйозних втрат
Джерело:  online.ua

Бойовики продовжують наступ на Донбасі, створюючи напружену ситуацію на всіх напрямках. Бійці ЗСУ впевнено тримають оборону і дають потужну відсіч ворогу. За даними розвідки, в ході бойових дій противник зазнав втрат - знищений один бойовик і ще троє отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр ООС.

За минулу добу, 25 серпня, бойовики 33 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Під ворожий вогонь потрапили українські захисники Золотого, Кримського, Південного, Зайцевого, Луганського, Залізного, Шумів, Мар'їнки, Авдіївки, Новотроїцького, Новомихайлівки, Чермалика, Гранітного, Павлопіля, Гнутового, Водяного, Лебединського та Широкиного. У цих районах противник вів прицільний вогонь з 82-мм і 120-мм мінометів, гранатометів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Повідомляється, що українським військовим довелося відбивати атаку ворога біля Кримського на Луганському напрямку, біля Луганського - на Світлодарському, в районах Південного і Зайцевого - на Горлівському, та поблизу Авдіївки. Там ворог використовував заборонені міномети, але ЗСУ відбили атаку і утримали займані позиції. Втрат серед військовослужбовців ООС немає.

Ніч з 25 на 26 серпня пройшла спокійно. Обстрілів з позицій ворога по українськими захисникам зафіксовано не було.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в День Незалежності України, 24 серпня, на Донбасі пройшли запеклі бої, в результаті яких загинув один український захисник і ще четверо отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?