Лукашенко розкрив деталі відвертої розмови з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко розкрив деталі відвертої розмови з Путіним

Лукашенко розкрив деталі відвертої розмови з Путіним
Джерело:  online.ua

Білоруський глава Олександр Лукашенко розкрив деталі переговорів з російським лідером Володимиром Путіним, які відбулися 22 серпня в Сочі. Президент Білорусі уточнив, що у нього з Путіним відбулася відверта розмова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "Білорусь-1".

Лукашенко уточнив, що головною домовленістю між ним і Путіним в Сочі стала нова зустріч в розширеному форматі. Окремо білоруський лідер зупинився на тому, в якому форматі у нього проходять переговори з Путіним. Він заявив, що вони з російським главою "як рідні" обговорюють різні питання, так як є лідерами близьких держав.

"У нас дуже близькі стосунки. І в силу такої близькості ми висловлюємося абсолютно відкрито. Навіть з особистих якихось питань", - розповів Лукашенко, підкресливши, що під час розмов і він, і Путін, дозволяють собі максимальну відвертість.

Також, за словами Лукашенка, на зустрічі з Путіним обговорювалися і міжнародні питання - починаючи від взаємин з Трампом і закінчуючи візитом Путіна на весілля до глави МЗС Австрії. Обговорили і призначення нового посла Росії в Білорусь Михайла Бабича.

Глава Білорусі повідомив, що кандидатуру Бабича на пост російського посла вони з Путіним обговорювали ще півтора-два місяці тому, але те, що російський президент провів його призначення одразу після переговорів в Сочі стало випадковістю.

На думку Лукашенка, Бабич є важкою людиною в політиці та має важливий досвід у багатьох проблемах.

"Те, що Путін довантажив Бабича багатьма питаннями, це, напевно, в зв'язку з тим, що він особисто йому довіряє і в зв'язку з тим, що це такий міцний чоловік. Принаймні, ми на це сподіваємося і готові працювати з будь-яким представником Російської Федерації", - додав Лукашенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лукашенко висував публічні звинувачення Росії через "варварське ставлення" до Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?