Американців може зацікавити видобуток газу в Україні, - Болтон
Категорія
Економіка
Дата публікації

Американців може зацікавити видобуток газу в Україні, - Болтон

Американців може зацікавити видобуток газу в Україні, - Болтон
Джерело:  Укрінформ

Американські компанії можуть зацікавитися видобутком природного газу в Україні. Про це заявив радник американського глави з питань нацбезпеки Джон Болтон під час переговорів з українським прем'єром Володимиром Грйосманом в Києві, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

На думку Болтона, Україна видобуває природний газ в тих обсягах, яких майже досить для задоволення побутових потреб країни.

"Можливо, американські компанії, інші іноземні енергетичні компанії побачать привабливість в розвідці і видобутку газу в Україні", - зазначив радник Трампа.

Також Болтон прокоментував переговори з Гройсманом з питань енергоресурсів і ролі України в цій сфері. Він заявив, що обговорення цієї теми було "дуже цікавим", але зазначив, що на сьогоднішній день питанням політики українського уряду має стати пошук альтернативних енергоресурсів, який дозволять позбутися залежності від Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джон Болтон, перебуваючи з офіційним візитом в Києві, заявив, що Росія винна в ситуації на Донбасі, що підтверджує навіть факт того, що Москва бере участь в переговорах щодо введення миротворців ООН на схід України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?