Лукашенко запропонував несподівану допомогу Сирії
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко запропонував несподівану допомогу Сирії

Лукашенко запропонував несподівану допомогу Сирії
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко направив телеграму Башару Асаду, в якій запропонував всебічну допомогу Сирії у відновленні після війни.

Телеграму Асаду Лукашенко направив в зв'язку з 25-річчям встановлення дипломатичних відносин між країнами, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт президента Білорусі.

"Особливим чином білорусько-сирійські відносини були випробувані під час війни з тероризмом в Сирії. У роки лихоліття Білорусь завжди була поруч, прагнула підтримати ваші прагнення в боротьбі з цим глобальним злом. Як із задоволенням сьогодні можна спостерігати, війна закінчується перемогою Сирійської арабської армії, а суспільство, об'єднане під вашим лідерством, повертається до звичайного життя", - йдеться в телеграмі Лукашенко.

Слід зазначити, що раніше президент США Дональд Трамп відмовився виділяти гроші на відновлення Сирії. Він заявив, що заплановані мільйони направить на розвиток американської армії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ООН розкрили чергову фейк глави МЗС Росії Сергія Лаврова, який заявив, що в секретаріаті організації прийняли "секретну директиву", яка забороняє надавати допомогу Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?