Відомий британський рок-гурт зняв потужний кліп в Києві: опубліковано ефектне відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий британський рок-гурт зняв потужний кліп в Києві: опубліковано ефектне відео

Відомий британський рок-гурт зняв потужний кліп в Києві: опубліковано ефектне відео
Джерело:  online.ua

Британський рок-гурт Bring Me The Horizon випустив перший за останні два роки кліп, який був знятий в Києві. Музичний ролик був випущений до пісні MANTRA, відео якого опубліковано на офіційному каналі музикантів в YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Прем'єра нового кліпу британських рокерів, який був знятий в Києві, відбулася в День Незалежності України. За добу після публікації його переглянули тільки на YouTube більше 1,5 млн разів.

Для зйомок ефектного кліпу музиканти Bring Me The Horizon вибрали кілька локацій - Жовтневий палац і кілька знімальних павільйонів в Києві. Слід зазначити, що в новому кліпі рокерів також знялася українська модель Вікторія Варлей, яка раніше вже брала участь в зйомках кліпу британського гурту Hurts.

Нагадаємо, британський рок-гурт Bring Me The Horizon, фронтменом якого є Олівер Сайкс, був заснован в 2004 році. Музиканти вже випустили п'ять студійних альбомів. Реліз нового музичного альбому гурту очікується 11 січня 2019 року.

Bring Me The Horizon - новий кліп MANTRA (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський інді-рок гурт Imagine Dragons 24 серпня випустив довгоочікуваний кліп на пісню Natural, яка вже давно стала хітом мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?