Порошенко виїжджає на Донбас: названа причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко виїжджає на Донбас: названа причина

Порошенко виїжджає на Донбас: названа причина
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко 26 серпня відвідає Донбас. Він здійснить робочий візит до Авдіївки, розташованой в Донецькій області, де візьме участь у запуску газопроводу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Донецьку обласну військово-цивільну адміністрацію.

Повідомляється, що в Авдіївці біля будівлі адміністрації встановлено великий телевізійний екран, по якому буде транслюватися запуск газопроводу "Очеретине-Авдіївка". Планується, що український лідер також відвідає квартири місцевих жителів, щоб перевірити подачу газу.

Нагадаємо, в Авдіївці відновили подачу газу 20 серпня, але до сьогоднішнього дня проводилися підключення абонентів в багатоповерхівках. Мешканці Авдіївки і ще семи селищ Ясинуватського району жили без газу більше року, з 7 червня 2017 року, в результаті пошкодження газопроводу "Макіївка-Авдіївка".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 26 серпня на Донбас вилетіли українські посли разом з військовими, щоб оцінити ситуацію в зоні ООС в рамках наради керівників закордонних дипвідомств при МЗС України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?