Порошенко закликав країни ЄС взяти відповідальність за відновлення Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко закликав країни ЄС взяти відповідальність за відновлення Донбасу

Порошенко закликав країни ЄС взяти відповідальність за відновлення Донбасу
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко закликав країни ЄС взяти на себе відповідальність за відновлення Донбасу. Про це президент України заявив під час візиту в Авдіївку, повідомляє ONLINE.UA.

Під час урочистого запуску газопроводу, через який буде поставлятися газ в Авдіївку, Порошенко заявив, що Україна буде домагатися, щоб кожна країна Євросоюзу взяла на себе відповідальність за відновлення конкретного населеного пункту в Луганській і Донецькій областях, які зруйновані в результаті збройної агресії Росії проти України .

Також Порошенко додав, що в даний час на Донбасі знаходяться всі українські посли, які приїхали на лінію фронту, щоб на власні очі побачити, чого зараз потребує Донбас.

За словами українського лідера, українські посли в зоні проведення ООС будуть займатися "декількома дуже важливими речами". Серед ключових питань буде мобілізація коштів світу для відновлення інфраструктури Донбасу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко приїхав до Авдіївки, щоб взяти участь у запуску газопроводу. Раніше на Донбас виїхали 80 українських послів, які в супроводі військових оцінять ситуацію в зоні проведення ООС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?