Порошенко підписав важливий закон для учасників ООС
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко підписав важливий закон для учасників ООС

Порошенко підписав важливий закон для учасників ООС
Джерело:  online.ua

У неділю, 26 серпня, президент України підписав закон, яким вніс зміни в законодавство країни щодо учасників операції Об'єднаних сил. Цим законом український глава наділив учасників ООС правом користування всіма державними гарантіями, передбаченими для учасників АТО, ветеранів та учасників бойових дій.

Про це Порошенко повідомив на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Український глава пояснив, чо даний закон забезпечує і гарантує захист українських військових. Він підписав документ під час візиту в Авдіївку в присутності бійців ООС, глави Генштабу Віктора Муженка і командувача операцією Об'єднаних сил Сергія Наєва.

Раніше повідомлялося, що Порошенко підписав кілька законів про пільги для учасників ООС. Вони доповнили закони в Митному та Податкових кодексах, які стосуються пільг з оплати військового збору і звільнення від податку на додану вартість при ввезенні на митну територію України спецзасобів індивідуального захисту.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко закликав всі країни Євросоюзу взяти на себе відповідальність за відновлення Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?