Вони хочуть війни: в КНДР шокували новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Вони хочуть війни: в КНДР шокували новою заявою

Вони хочуть війни: в КНДР шокували новою заявою
Джерело:  online.ua

Одне із державних ЗМІ КНДР звинуватило Сполучені Штати в "лукавстві" і "підготовці злочинної змови" проти Північної Кореї після того, як Вашингтон раптово скасував візит держсекретаря США Майка Помпео, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Газети Північної Кореї зазначають, що переговори щодо денуклеаризації між обома країнами зайшли в глухий кут після саміту президента США Дональда Трампа з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином. Справжній конфлвкт розгорівся після того, як Помпео почав наполягати на конкретних кроках КНДР щодо відмови від свого ядерного арсеналу, в той час як Пхеньян вимагав, щоб Вашингтон спочатку пішов на поступки.

 Північнокорейська газета Rodong Sinmun пише, що військові США, які базуються в Японії, організували авіаційні навчання, націлені на "проникнення в Пхеньян".

"Такі дії доводять, що США виношують злочинну змову, щоб розв'язати війну проти КНДР і вчинити злочин, який заслуговує нещадного божественного покарання в разі, якщо США не впораються зі сценарієм несправедливої і бандитської денуклеаризації КНДР", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що запланована поїздка держсекретаря США Майка Помпео в КНДР була скасована, оскільки немає прогресу з ядерного роззброєння Корейського півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?