В Естонії розповіли, як Кремль намагається зруйнувати єдність НАТО та ЄС
Категорія
Політика
Дата публікації

В Естонії розповіли, як Кремль намагається зруйнувати єдність НАТО та ЄС

В Естонії розповіли, як Кремль намагається зруйнувати єдність НАТО та ЄС
Джерело:  online.ua

Розвідка Естонії заявила, що РФ намагається зруйнувати єдність Європейського союзу і НАТО, і якщо це їй вдасться, то це буде становити безпосередню загрозу для їхньої країни.

З даною заявою виступив глава Департаменту зовнішньої розвідки Естонії Мікк Марран, передає ONLINE.UA з посиланням на Postimees.

Він додав, що розвідка слідкує за провокаціями Кремля і неодноразово звертала увагу на дії Росії в Європі.

"В інтересах безпеки Естонії, щоб вплив Кремля на наших союзників не приніс успіху. Ми повинні привертати до цієї теми увагу служб розвідки західних країн і широкої громадськості... Ми говорили про це в двох наших останніх публічних звітах. Ми докладно описали, як Росія використовує європейських політиків в якості агентів впливу, і я радий, якщо ця тема породжує дебати, тому що, як я вже сказав, це найкраща зброя в боротьбі з втручанням", - сказав Марран.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генеральний директор Департаменту зовнішньої розвідки Естонії Мікк Марран заявив, що вдалося розкрити мережу агентів впливу Росії серед громадських діячів, таких як журналісти, дипломати, бізнесмени та політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?