Солістка "ВІА Гри" Анастасія Кожевнікова вийшла заміж - з'явилися весільні фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Солістка "ВІА Гри" Анастасія Кожевнікова вийшла заміж - з'явилися весільні фото

Солістка "ВІА Гри" Анастасія Кожевнікова вийшла заміж - з'явилися весільні фото
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Анастасія Кожевникова, яка є солісткою групи "ВІА Гра", вийшла заміж - перші світлини з церемонії одруження були опубліковані на її Instagram-сторінці, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що весілля артистки відбулося в Києві. Обранцем красуні став молодий чоловік на ім'я Кирило. Однак детальної інформації про нього поки немає.

Варто зазначити, що нещодавно в мережі обговорювали чутки про те, що красуня зустрічається з гитаристом групи Антоном.

Відомо, що на весіллі Кожевникової була присутня її колега з групи Еріка Герцег та відома українська телеведуча Катерина Осадча.

Нагадаємо, що в березні екс-колега Кожевнікової Міша Романова зробила заяву, яка вкрай засмутила її шанувальників. Співачка прийняла рішення покинути колектив «ВІА Гра», в якому співала протягом п'яти років. Сама Міша не повідомила, що саме стало причиною її відходу, за неї це зробили представники продюсерського центру Костянтина Меладзе. З'ясувалося, що Романова знаходиться в очікуванні малюка. Нещодавно стало відомо, що красуня вперше стала мамою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий французький актор Венсан Кассель одружився з моделлю Тіні Кунакі. Весілля зірок відбулося 24 серпня у Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?