Волкер закликав Україну не боятися Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Волкер закликав Україну не боятися Трампа

Волкер закликав Україну не боятися Трампа
Джерело:  Голос Америки

Спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер заявив, що справа відомого американського політтехнолога Пола Манафорта занадто політизується в Україні. Окрім того, він додав, що офіційний Київ не повинен боятися розгнівати президента США Дональда Трампа через розслідування діяльності американського політтехнолога.

Про це він сказав в інтерв'ю українській службі  "Голосу Америки", передає ONLINE.UA.

"Це питання використовується в політичних дискусіях в Україні, критикують окремих осіб, а не йдеться про стан верховенства права зараз і на той час... Йому (Манафорту - ред.) було винесено вирок з банківського шахрайства та ухиляння від оподаткування. Це економічні злочини вчинені ним задовго до того, як він почав відігравати роль в політичній кампанії Дональда Трампа", - сказав Волкер.

Дипломат вважає, що ЗМІ звернули увагу на Манафорта тільки після того, як він очолив передвиборчу кампанію Трампа, оскільки це питання стало зручною нагодою для дискусій в США.

Як повідомляв ONLINE.UA, спецпредставник США з питань України Курт  Волкер заявив, що Сполучені Штати не підтримують ідею  проведення будь-якого роду референдумів на окупованому Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?