Зустріч Порошенко і Трампа - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Порошенко і Трампа - перші подробиці

Зустріч Порошенко і Трампа - перші подробиці
Джерело:  news.liga.net

Президент України Петро Порошенко зустрінеться з американським лідером Дональдом Трампом під час засідання 73-й Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку, однак поки сторони не планують організовувати окрему зустріч та проводити переговори, передає ONLINE.UA з посиланням на   ЛІГА.net.

Посол у США Валерій Чалий повідомив на прес-клубі XIII наради керівників закордонних дипломатичних місій України, що президенти мають намір "звірити годинники".

"Поки що така (офіційна - ред.) зустріч не планується, але так чи інакше "звірка годинників" має бути... Думаю, повноцінної годинної зустрічі не буде", – сказав дипломат.

За попередніми даними, на Генасамблеї ООН Петро Порошенко не тільки виступить, а й проведе декілька зустрічей. На даний момент МЗС України працює над тим, щоб організувати зустріч голови відомства Павла Клімкіна з держсекретарем США Майклом Помпео.
Відкриття сесії Генасамблеї ООН відбудеться 18 вересня.

Нагадаємо, що востаннє Порошенко близько 20 хвилин спілкувався з Трампом 12 липня у кулуарах брюссельського саміту НАТО.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  президент Петро Порошенко провів переговори з держсекретарем США Майком Помпео.  Сторони обговорили звільнення анексованого Криму, протистояння Росії та виконання Україною зобов’язань за програмою МВФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?