Нас це не зупинить: Росія відреагувала на перший етап санкцій США
Категорія
Політика
Дата публікації

Нас це не зупинить: Росія відреагувала на перший етап санкцій США

Нас це не зупинить: Росія відреагувала на перший етап санкцій США
Джерело:  online.ua

Офіційна представниця російського МЗС Марія Захарова заявила, що нові санкції США проти Росії не змусять РФ зійти з обраного шляху. Вона також назвала прив'язку антиросійських санкцій до справи Скрипалів - надуманою, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт російського МЗС.

"Всі озвучені звинувачення ефемерні, при цьому введені сьогодні санкції цілком реальні, нехай багато в чому і повторюють вже діючі. Подібними кроками Вашингтон ще більше ускладнює можливості діалогу за наявними в багатосторонніх і двосторонніх форматах проблемами", — сказала Захарова.

 Дипломатка додала, що нові санкції стосуються кредитів і фінансової допомоги Росії, видачі американським міністерством торгівлі ліцензій на експорт товарів і технологій подвійного призначення, програм техсприяння і продажу Росії товарів військового призначення. При цьому поставки в рамках космічних програм і в області безпеки польотів цивільної авіації не потрапили під санкції.

Захарова вкотре заявила, що ці санкції є частиною цілеспрямованої політики, спрямованої на "розмивання" міжнародної структури з контролю над озброєннями.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Росії готують відповідь на нові санкції США. Не виключається, що він буде полягати в забороні в’їзду в РФ деяким американським політикам і чиновникам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?