Бойовики знову почали атакувати з танків сили ООС на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики знову почали атакувати з танків сили ООС на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені

Бойовики знову почали атакувати з танків сили ООС на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі продовжує загострюватися. Бойовики ведуть прицільний вогонь по позиціях українських захисників з забороненої зброї, порушуючи Мінські домовленості. В ході бойових дій поранення отримали двоє бійців ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 27 серпня, ворог 26 разів відкривав вогонь по позиціях ООС. Бойовики гатили з 82-мм і 120-мм мінометів, великокаліберних кулеметів, гранатометів, стрілецької зброї і вперше після тривалої перерви з танків. Під ворожий вогонь потрапили захисники Кримського, Станиці Луганської, Луганського, Золотого, Новомихайлівки, Авдіївки, Павлопіля, Гнутового, Водяного, Лебединського, Красногоровки і Широкиного.

Українські військові впевнено тримали оборону і не здали своїх позицій противнику. За даними розвідки, в ході боїв було знищено трьох і поранено чотирьох бойовиків.

"З початку доби, 28 серпня, противник шість разів обстрілював позиції ООС в районі Новолуганського, Гнутового, Павлопіля і Лебединського, застосовуючи при цьому артилерію, міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети", - повідомляється в зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UA публікував фото наслідків обстрілу бойовиків по мирному населеному пункту на Луганщині, де в результаті влучання снаряду в будинок загинув мирний житель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?