Російський рубль продовжує стрімко дешевшати - названа причина
Категорія
Економіка
Дата публікації

Російський рубль продовжує стрімко дешевшати - названа причина

Російський рубль продовжує стрімко дешевшати - названа причина
Джерело:  online.ua

Російський рубль продовжує стрімко дешевшати на тлі нових санкцій США проти РФ. Так, вказано, що курс долара виріс на 38 копійок, до 67,47 рубля за долар, курс євро збільшився на 34 копійки, до 78,29 рубля за євро.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Коммерсант".

Зазначимо, що 27 серпня вступили в силу санкції США проти РФ, введені у зв'язку зі справою про отруєння в британському Солсбері екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. Обмежувальні заходи включають заборону на продаж Росії зброї, а також товарів і технологій подвійного призначення.

Найближчим часом Білий дім може ввести другий пакет санкцій, якщо Москва не надасть гарантії незастосування хімічної і біологічної зброї. Ці санкції передбачають зниження рівня дипломатичних відносин та обмеження експорту і імпорту.

Нещодавно Палата представників США прийняла законопроект "Протидія противникам Америки через санкції", спрямований на посилення санкцій проти Росії. У Білому домі повідомили, що Трамп може ветувати його, але лише для того, щоб зробити більш жорстким. Нові санкції передбачають обмежувальні заходи для європейських компаній, які будуть співпрацювати з російським Газпромом по "Північному потоку-2".

Як повідомляв ONLINE.UA, російські аналітики вважають, що курс рубля може впасти на 15%, якщо США вирішать ввести санкції проти російського держборгу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?