Президентка Хорватії прокоментувала свої теплі стосунки з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Президентка Хорватії прокоментувала свої теплі стосунки з Путіним

Президентка Хорватії прокоментувала свої теплі стосунки з Путіним
Джерело:  online.ua

Президентка Хорватії Колінда Грабар-Кітарович пояснює свої теплі стосунки з очільником Кремля Володимиром Путіним необхідністю "поглиблювати співпрацю" з РФ. Вона також додала, що останніми роками зв'язки між країнами поглибилися, зокрема, завдяки угодам з російськими компаніями "Газпром" і "Сбербанк".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

"Я рада, що президент Трамп і президент Путін провели зустріч, і сподіваюся, що їхні стосунки продовжаться. Я не можу зрозуміти, як ми можемо вирішити деякі з питань, які так сильно впливають на нас у Хорватії та ЄС і в інших місцях, таких як війна в Сирії, не розмовляючи з Росією. Переговори з Сербією були надзвичайно складним процесом, але врегулювання прийшло набагато раніше, ніж я коли-небудь сподівалася", - сказала вона.

Нагадаємо, що в ході візиту до Росії на Чемпіонат світу з футболу хорватська лідерка подарувала Путіну футболку збірної Хорватії. Грабар-Кітарович зізналася, що вже двічі запросила президента РФ  здійснити державний візит у Загреб.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що віце-канцлер Австрії та голова ультраправої Партії свободи Австрії Гайнц-Крістіан Штрахе заявив, що вважає абсурдною та недоцільною критику візиту президента РФ Володимира Путіна на весілля голови МЗС Австрії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?