Індіана Джонс в ковбойському капелюсі: з'явилися нові фото Путіна з відпочинку
Категорія
Світ
Дата публікації

Індіана Джонс в ковбойському капелюсі: з'явилися нові фото Путіна з відпочинку

Індіана Джонс в ковбойському капелюсі: з'явилися нові фото Путіна з відпочинку
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін провів вихідні на Єнісеї - він зайнявся природним туризмом в Тиві, а компанію йому склали міністр оборони Сергій Шойгу, директор ФСБ Олександр Бортніков, а також директор Саяно-Шушенского заповідника Геннадій Кисельов.

Журналісти кремлівського пулу опублікували в соцмережах нові фото Путіна з відпочинку, які бурхливо обговорюють росіяни, повідомляє ONLINE.UA.

На фото показано, що під час відпочинку в Тиві Путін збирав гриби, катався на катері і ходив по горах. У 2018 році російський глава не став рибалити, а тільки обмежився прогулянкою.

Деякі кадри викликали глузування в мережі. Коментатори згадали фільм "Горбата гора" про любовний зв'язок двох ковбоїв. Також користувачі мережі здивувалися, чому Путін відпочивав в компанії Шойгу, а не з прем'єром РФ Медведєвим, з яким раніше проводив вільний час.

"Що це за клоунський ковпак на ньому?)) Прямо Індіана Джонс)", "Куртка такого крою у Рембо була. Путін шанувальник Рембо?", "А чого ваш улюблений вождь в американському ковбойському капелюсі? Де російська народна вушанка?", "А в честь ось цього куща назвемо наступну секретну ракету"," "Звідки на них іноземний одяг?! У нас же САНКЦІЇ!!!","Любить царьок показуху ... і американські шмотки теж любить", - коментують росіяни нові фото Путіна з відпочинку.

Раніше ONLINE.UA публікував фото розкішного літака Путіна, який оснащений шикарним інтер'єром і навіть золотим унітазом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?