Це безглуздо: Британія висміяла скандальну заяву Міноборони РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Це безглуздо: Британія висміяла скандальну заяву Міноборони РФ

Це безглуздо: Британія висміяла скандальну заяву Міноборони РФ
Джерело:  online.ua

Найбільш високопоставлений британський офіцер у боротьбі з терористами ІДІЛ розкритикував і висміяв заяви РФ про те, що Велика Британія і США готуються влаштувати хімічну атаку в Сирії, передає ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.

Зазначимо, що нещодавно офіційний представник Міноборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков заявив, що американські кораблі з крилатими ракетами, що працюють спільно з "британськими спецслужбами", будуть інсценувати хімічну атаку на селище Кафр-Зайта на південь від Ідліба, щоб створити "привід для ракетних ударів Заходу і США".

Після подібних заяв генерал-майор Фелікс Гедні, заступник командувача міжнародними військовими силами з розгрому ІДІЛ, підкреслив, що подібні твердження "абсолютно безглузді й пропагандистські".

"Велика Британія є гордим членом коаліції з доведеним послужним списком. Всі члени коаліції засуджують застосування хімічної зброї", - сказав Гедні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російські дипломати звинуватили Королівські ВПС Великої Британії у "небезпечному перехопленні" військових літаків над Чорним морем, назвавши це провокацією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?