Приходить новий дивний світ: в Росії будуть платити мільйони за доноси силовикам
Категорія
Світ
Дата публікації

Приходить новий дивний світ: в Росії будуть платити мільйони за доноси силовикам

Приходить новий дивний світ: в Росії будуть платити мільйони за доноси силовикам
Джерело:  online.ua

У Росії вступив в силу наказ МВС, який передбачає щедру винагороду громадянам за доноси силовикам. Максимальна винагорода буде досягати 10 млн рублів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний інтернет-портал правової інформації.

У додатку до наказу вказується, що суми винагород за доноси силовикам можуть варіюватися від 50 тисяч рублів. При цьому рішення про виплату винагороди до 500 тисяч рублів буде затверджуватися головою територіального органу МВС, до 3 мільйонів - заступником голови МВС РФ, а понад 3 мільйони - міністром внутрішніх справ.

Гроші доносникам будуть виплачуватися як готівкою, так і у вигляді безготівкових переказів на банківські рахунки.

Росіяни в шоці від нововведень. Вони бурхливо обговорюють наказ МВС про винагороди інформаторам силовиків в соцмережах.

"Ну от він і приходить цей новий дивний світ", "Поспішайте першими написати донос на сусідів, поки вони вас не випередили. Пора будувати нові в'язниці", "Це спеціально закон такий ввели. Щоб народ боявся рот відкрити проти влади. Влада все сильніше і сильніше затягує зашморг у нас на шиї ","Нарешті-то у росіян з'явиться надійне джерело доходу!"," ГУЛАГ повертається, товариші"," 33-й підкрався як то непомітно ..","Очікувана добре оплачувана професія-стукач", - коментують росіяни нововведення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії хочуть підвищити пенсійний вік, що викликає обурення у росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?