Посадила президентське дерево: Меланія Трамп здивувала яскравим вбранням в городі
Категорія
Світ
Дата публікації

Посадила президентське дерево: Меланія Трамп здивувала яскравим вбранням в городі

Посадила президентське дерево: Меланія Трамп здивувала яскравим вбранням в городі
Джерело:  online.ua

Перша леді США Меланія Трамп знову здивувала вишуканим дизайнерським вбранням, в якому вона зайнялася городництвом. На Південній галявині Білого дому дружина американського глави Дональда Трампа з'явилася з лопатою в руках, але при цьому в яскравому образі, вартість якого сягає кількох тисяч доларів.

Фото Меланії Трамп в городі Білого дому були опубліковані в соцмережах, повідомляє ONLINE.UA.

На кадрах показано, що на відміну від своєї попередниці Мішель Обами, Меланія Трамп для роботи в городі не стала надягати гумові чоботи і непоказний одяг. Вона з'явилася там в яскравій спідниці і ніжно-рожевих туфлях на високих підборах. У цьому вбранні перша леді США взяла в руки лопату і прийняла участь в пересадці дуба колишнього президента Дуайта Ейзенхауера.

Західні ЗМІ повідомили, що в городі Меланія Трамп попрацювала близько трьох хвилин, а після того, як сфотографувалась з лопатою і саджанцем, поспішила сховатися в тіні.

Також в мережі з'явилося відео, як Меланія Трамп бере участь в посадці президентського дерева.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меланія Трамп привернула увагу оригінальним вбранням і здатністю з легкістю йти по газону на лабутенах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?