З'явилися перші кадри з нового сезону "Гри престолів": опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

З'явилися перші кадри з нового сезону "Гри престолів": опубліковано відео

З'явилися перші кадри з нового сезону "Гри престолів": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Телеканал НВО анонсував нові фільми і серіали, які будуть показані в новому сезоні. У проморолику були показані кілька секунд з нового сезону популярного серіалу "Гра престолів", який вийде на екрани в 2019 році.

Відео з кадрами з нового сезону "Гри престолів" було опубліковано на офіційному Youtube-каналі НВО, повідомляє ONLINE.UA.

Дійсно новими кадрами "Ігри престолів" стала лише одна двосекундна сцена, коли Джон Сноу підходить до Санси і обіймає її. Фанати фантастичної саги вважають, що дія в цей момент відбувається в родовому будинку Старків в Вінтерфеллі. Також вони помітили, що Санса, під час обіймів з братом, виглядає незадоволеною.

Шанувальники серіалу висунули кілька версій невдоволення Санси Старк під час зустрічі з Джоном Сноу. Вони думають, що вона злиться на брата через те, що він здав Північ Дейнеріс Таргарієн.

Нагадаємо, керівництво НВО повідомило, що восьмий і заключний сезон "Гри престолів" вийде на екрани в першій половині 2019 року. При цьому раніше повідомлялося, що робота над графікою фінального сезону буде йти як мінімум до травня наступного року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в фінальному сезоні "Гри престолів" з'являться нові персонажі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?