Син Кріштіану Роналду вирішив перевершити батька - подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

Син Кріштіану Роналду вирішив перевершити батька - подробиці

Син Кріштіану Роналду вирішив перевершити батька - подробиці
Джерело:  online.ua

Старший син Криштіану Роналду вирішив спробувати свої сили у футболі і вступив у клубну академію туринського "Ювентусу", передає ONLINE.UA з посиланням на Football.Italia.

"Криштіану-молодший був помічений на тренуванні б'янконері U-9, де, до речі, тренується й син Андреа Барцальї. За грою хлопчика пильно стежила дівчина зірки футболу Джорджина Родригес", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, що Роналду виховує ще трьох дітей - доньку Алану Мартину, а також двійнят Єву і Матео.

 Нещодавно легендарний футболіст зізнався, що мріє, щоб син став футболістом, а також згадав про сильні характеристики Криштіану-молодшого.

"У мене вдома 30 м'ячів. Він постійно грається то з одним м'ячем, то з іншим. І йому це подобається. Але я не наполягатиму, щоб він грав у футбол, оскільки це має йти ізсередини. Це має стати його вибором. Але, безумовно, мені хочеться, щоб маленький Криштіану став футболістом - топовим, як і його батько", - підкреслив португалець.

Як повідомляв ONLINE.UA,  компанія Facebook має намір зняти документальний серіал  про відомого футболіста Кріштіану Роналду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?