ГА ООН: Україна пообіцяла Росії декілька "неприємних сюрпризів"
Категорія
Політика
Дата публікації

ГА ООН: Україна пообіцяла Росії декілька "неприємних сюрпризів"

ГА ООН: Україна пообіцяла Росії декілька "неприємних сюрпризів"
Джерело:  Укрінформ

Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко заявив, що офіційний Київ готує на Генеральну асамблею ООН кілька "неприємних сюрпризів" для Росії, передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Ми готуємо цілу низку ініціатив на Генеральну асамблею. Я не те що не хочу, а не можу розкривати їх всі, оскільки ви розумієте, що наш потужний північний сусід тільки цього і чекає... Їх (росіян - ред.) чекає декілька дуже неприємних сюрпризів", – підкреслив Єльченко.

Дипломат уточнив, що ці ініціативи стосуватимуться і питань Криму, Донбасу, а також питання "під умовною назвою "мілітаризація Криму". Єльченко впевнений, що коли стане офіційно відомо про ці ініціативи, то українці будуть "приємно здивовані, рівно як і неприємно здивована російська делегація".

Варто зазначити, що на засіданні Генеральної асамблеї ООН із 24 до 27 вересня буде перебувати президент Петро Порошенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент України Петро Порошенко зустрінеться з американським лідером Дональдом Трампом під час засідання 73-й Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку, однак поки сторони не планують організовувати окрему зустріч та проводити переговори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?