Трамп висунув гучні звинувачення Google
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп висунув гучні звинувачення Google

Трамп висунув гучні звинувачення Google
Джерело:  online.ua

Американський глава Дональд Трамп звинуватив керівництво пошукової системи Google в тому, що пошуковик навмисне "ховає" новини про успіхи президента США, а першим видає тільки фейковий матеріал.

Такі гучні звинувачення на адресу Google Трамп виклав в своїх постах в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

"Результати пошуку Google за запитом "Trump News" показують тільки точку зору і освітлення подій фейкових ЗМІ. Іншими словами, вони їх фальсифікують для мене і інших так, щоб майже всі історії і новини були поганими", - написав Трамп.

Трамп переконаний, що пошукова система контролює весь медійний простір, а її керівництво самостійно вирішує, що можуть і не можуть бачити користувачі, від яких ховається хороша інформація і новини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп звинуватив соцмережу Facebook в роботі проти нього і поставив під сумнів її роль в минулорічній президентській кампанії. У свою чергу, Цукерберг заявив, що Facebook не підтримує жодну зі сторін і працює над тим, щоб забезпечити "вільні і справедливі вибори".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?