ЗСУ посилено готуються до атаки противника з моря: опубліковані видовищні відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ посилено готуються до атаки противника з моря: опубліковані видовищні відео

ЗСУ посилено готуються до атаки противника з моря: опубліковані видовищні відео
Джерело:  online.ua

Українські військові пройшли чергові навчання на Азовському напрямку в рамках підготовки до відбиття атаки противника з моря. У навчаннях взяли вертольоти армійської авіації, екіпажі та фахівці наземного забеспечення.

Видовищні відео навчань ЗСУ опублікувала прес-служба ООС, повідомляє ONLINE.UA.

Повідомляється, що екіпажі армійської авіації та танкісти вдосконалили всі моменти взаємодії під час спільного виконання бойових завдань щодо знищення противника як на морі, так і на узбережжі.

До цього українські військові також пройшли тактико-спеціальні навчання з бойовою стрільбою, відпрацювавши оборонний бій за передові позиції.

"Якщо дії кожного військовослужбовця будуть відпрацьовані до автоматизму, то боєць в реальному бою не загубиться після першого "прильоту", а буде виконувати завдання і знищувати ворога", - пояснили в штабі ООС.

Всі навчання проводилися за наказом головнокомандувача ООС Сергія Наєва, який особисто спостерігав за ходом навчань.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська армія успішно випробувала нові ракети вітчизняного виробництва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?