Я впораюся: Гройсман розказав, коли Україна стане економічно самодостатньою
Категорія
Економіка
Дата публікації

Я впораюся: Гройсман розказав, коли Україна стане економічно самодостатньою

Я впораюся: Гройсман розказав, коли Україна стане економічно самодостатньою

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман стверджує, що країні знадобиться близько 10 років, щоб стати економічно самодостатньою.

Про це він заявив під час виступу на XIII нараді керівників закордонних дипломатичних установ України, передає ONLINE.UA з посиланням на "УНІАН".

"Сьогодні ми запозичуємо на міжнародних ринках фінансові ресурси для того, щоб повернути старі борги, можливо, на кращих умовах перезапозичити, виграти час для того, щоб росла національна економіка, і ми стали абсолютно самодостатньою економікою", - сказав Гройсман.

Глава Кабміну наголосив, що на повний шлях до самодостатньої економіки України необхідно близько 10 років.

"Щоб стати економічно самодостатніми, нам буде потрібен якийсь час. За 10 років я можу впоратися з цим завданням. Це означає, що кожен рік наша економіка буде зазнавати позитивних змін", - додав він.

Нещодавно Гройсман розповів, що підвищення середньої зарплати в Україні до 10 тисяч гривень може бути досягнуто вже до кінця 2018 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, український прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що  Україна пропонує європейським споживачам надійний і захищений спосіб постачання газу  – на противагу російському проекту "Північний потік-2", який є "новим видом гібридної зброї".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?